2013. november 30., szombat

Napi kép - Beer Challenge

Van itt egy szép szokás az irodához közeli sörfőzdés kocsmában, ezt 12 pohárka válogatott sört kell időre elpusztítani:
 

2013. november 26., kedd

2013. november 25., hétfő

Napi kép - jutalom

Tessék találgatni, miért kapott a cégnél ma mindenki jutalomból egy citromos jegesteát és az alábbi nyuszismacis törölközőt. Kicsit segítek: a konkrét munkához semmi köze.

Napi kep - egy kis foldrajz

2013. november 24., vasárnap

Napi térkép - hol jártunk

Bizonyara lesz majd egy olyan pont, amikor lelkesen osszeirjuk es elmeseljuk, hogy merre kirandultunk kozosen, de gyanus, hogy az nem most lesz. A hatalmas erdeklodesre valo tekintettel azert egy csinos terkepet osszedobtam a temaban, hogy legalabb a labunk nyomat lassatok :)

2013. november 3., vasárnap

Napi kep - Az A terv

Tegnapi kép - utcai vacsi reloaded

Hőseink Kunmingba erkezven szemfulesen a 45 perces reptéri transzfer helyett a 4 órás metrozos-buszozos megoldást választották, néhány egész ködös szallasigertet hajkuraszvan. A harmadik rossz lehetőség után már az éhség kerekedett felül, így az első utbaeso kifozde-sornal le is telepedtek. A fofogas szecsuani leves volt ("Ez kutya? Vagy birka? Vegulis itt egész sok hegy van, talán muflon? "), amit héjában sült kagyloval oblitettek le a kínai magasalfold újdonsült meghoditoi. Bónuszként az esti bevásárlást is megorokithettek, nyitott kérdés, hogy házi kedvenc vagy pörkölt-alapanyag került a kosárba.

Hát mit művelnek ezek a fiatalok? Teljesen megbolondultak volna? A hűséges olvasók a folytatasbol megtudhatjak. A még husegesebbek meg már úgyis rég tudják :)

2013. november 2., szombat

2013. november 1., péntek

And now for something completely different

Holnap indul végre valami kirandulos kaland is, nekivagunk felfedezni a népi Kínát Yunnan tartományon keresztül. Talán a legnehezebb részén már túl vagyunk, az oda-repjegy vásárlása meglepő kihívásokat okozott. Errefelé a fapados annyira fapados, hogy szinte sehogy nem lehet egy marék mogyorónal több csomagot felvinni a gépekre, még pluszban fizetve sem, illetve csak valami elkepesztoen pofatlan büntetést kifizetve. A végén már a 36 órás vonatut is valoszinubbnek tűnt, mint hogy repkednenk, de aztán szerencsére találtunk valamit, ami túl drága sem volt és a még európai kártyával is lehetett fizetni, meglatjuk. Ki tudja, talán még irnivalo téma is lesz :)