2014. október 28., kedd

Pekingben kacsázva

A mese folytatása bizonyos értelemben kevésbé izgalmas, hiszen leginkább csak városnézegetés volt benne. Először mondjuk nem tűnt annyira triviálisnak, hogy a legnagyobb hacacáré közepén majd sikerülni fog szállást találni Pekingben, de néhány telefon után az is megoldódott, így kisebb lett a kaland. Az az epizód egész hazarepített gondolatban, mikor az egyik szállodás telefonon oktatott ki, hogy nem interneten kéne foglalgatni, mert ott csak úgy vannak a szobák, tessék rendes ember módjára telefonálni.

2014. október 14., kedd

...hogy a Fal adja a másikat!

Először is szeretném leszögezni, hogy ugyan a világűrből talán nem látszik a Nagy Fal szabad szemmel, de visszafelé, a Nagy Falról felnézve, tökéletesen látni a világűrt. Kevesen tudják, de igaz!

2014. október 8., szerda

Gyorsjelentés Nagy Fal után

Ez is megvolt, még sincs este: a nagyon szmogos és tömeges Peking, a nagyon napos és üres Nagy Fal és a sültskorpiós Tiencsin is megtekintve! :) Mobilos képek a hajtás után, rendes fotók is lesznek, amint időm engedi. (Töredelmesen bevallom, skorpiót nem ettem, valamiért nem tetszett, hogy a pálcikára tűzve még fickándoztak...)