tag:blogger.com,1999:blog-720178376328532269.post7906304463030432036..comments2022-11-12T09:12:42.321+08:00Comments on Vándorúton: Főzőcske, de okosanPeterhttp://www.blogger.com/profile/06777001744563550235noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-720178376328532269.post-30073825456569524992015-01-26T16:41:55.845+08:002015-01-26T16:41:55.845+08:00El se hinned, de neha mar kulon kerem, h kinai kel...El se hinned, de neha mar kulon kerem, h kinai kel helyett inkabb brokkolibol legyen sok :) Vannak sokkal szorakoztatobb zoldsegek is, peldaul en a bambuszt meg a lotuszt is szeretem, sot, yam-gyokerbol is ettem mar nagyon finomat.<br /><br />Egyebkent lehet ilyesmivel otthon is probalkozni - mar felteve, hogy a hely meg mindig letezik: http://kicsicsipos.tumblr.com/post/27544159810/wang-fu-hotpot-etterem-tumbasz-vacsora-1146<br />Sajnos a kepek alapjan (illetve egy kinai csajszli blogja alapjan) ez nincs annyira kozel az autentikushoz, mint azt sokan szeretnek, de Budapesthez peldaul egesz kozel van :)Markhttps://www.blogger.com/profile/15350503787216250479noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720178376328532269.post-14836626901279559622015-01-24T00:56:17.544+08:002015-01-24T00:56:17.544+08:00Hát ez valami igazán különleges, tök jól hangzik!!...Hát ez valami igazán különleges, tök jól hangzik!!!<br />Megnéznélek (de főleg meghallgatnálak) az ezzel kapcsolatos tevékenység közben, amint lelkesen válogatod a spenótokat, brokkolikat, miegymást... ;-)Sarihttps://www.blogger.com/profile/09503462677926249580noreply@blogger.com