2011. július 30., szombat

Kijev, Boryspil

Ez a poszt nem azert szuletett, mert maris tengernyi kalandban volt reszunk, hanem azert mert a kovetkezo 6 orat abban a bamulatosan ingergazdag es lehetosegekkel teli 15x50m-es teremben kell eltoltenunk ami a kijevi nemzetkozi repuloter tranzi varojakent szolgal. Marpedig ugy korrekt, ha mi unatkozunk ti is szenvedjetek.
A gepet kenyelmesen elertuk, meg akar egy fel nyujtozkodasra is lett volna idonk, de erre nem volt szukseg, tagjaink mar kellemesen ellazultak a kocogastol. Lekesett repulo 70.000, Akost aggodni latni megfizethetetlen.
Azert siettunkben leteszteltuk mi a kulonbseg a Black Label es a Double Black kozott.
Az eddigi egyetlen erdekes esemeny a villaskulcs incidens volt. A hanyag magyar biztonsagiak figyelmet elkerulte az a 8 centis allithato villaskulcs amivel a jerevani repulot terveztem elteriteni. Szerencsere ukran kollegaik resen voltak es elkoboztak. Sebaj a csomag papirzsepi meg meg van, azzal sem lehet sokkal nehezebb embert olni.
A foto a varo vegeben keszult, ez mar az egesz. Azert szerencsere egy sorozo jutott ide ahol potom 60 hrivnyaert csapolnak.
Antival elvileg majd itt talalkozunk, de mar kaptuk a hirt, hogy egy orat kesik a gepe. Azt nem tudjuk mihez kepest, igy azt sem veszelyben-e a csatlakozas.
Ez a post nem jott volna letre, ha nincs a bogolos app, de ekezeteket mobilrol a jovoben se varjatok tolem.


1 megjegyzés: