2014. február 8., szombat

Napi kép - rendőrségi eszközpark

Ma el kellett ugranom a rendőrségre, hogy a frissen levadászott lakásomba beregisztráljanak, ez feltétele a vízumom meghosszabbításának. Mivel az ingatlanügynök késett a papírokkal röpke fél órát, bőven volt időm megfigyelni, milyen harci járművekkel indulnak bevetésre a rend hetyke őrei errefelé.
Sajnos a képen nem látszik jól a csatakerékpárok teljes sokasága, de 50-nél biztosan több parkolt itt belőlük. A javáról már elkallódott a piros villogó, és láthatóan a rendőrségi csomagtartó is már egy ideje túl van a fénykorán.


A Yamahák kicsit jobban karban vannak tartva, bár a fém részeken nem mindenhol volt elég rozsda, hogy egyben tartsa a darabokat. A motorokat egyébként Kínában gyártják, Jianshe-Yamaha név alatt, ha valakit érdekel az ilyesmi :)

Voltak egyébként rendőrautók is, de az messze nem volt ennyire érdekes. Ami még fura volt, hogy minden ATM-hez legalább két shotgun-rohamsisak felszereléssel érkeznek a pénzespostások, a motorosrendőr legkomolyabb eszközének meg a kis termosza tűnt.

2 megjegyzés:

  1. Lakasrol is posztolsz majd, hogy vegul hogyan, milyet sikerult szerezni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holnap költözöm, ha minden jól alakul, utána mesélek.

      Törlés