2013. március 18., hétfő

Szerencsere alaptalan,megse lettunk k...

Na,ebbol mar kezd elegem lenni. (Mar hiresse valtam ezeken a hasabokon - is -, ezert gondoltam,megengedhetem magamnak,hogy rogton a kozepebe vagjak,es ennyire szemelyesre vegyem a figurat. "Mar ha egy kalap egyaltalan csinal ilyeneket", mondhatna valaki rosszindulattal,de ezen a ponton hadd szogezzem le,hogy egy kalap nem biztos,hogy csak a szurke felnott-elme felreertese (mint a Kis Hercegben ugye),hanem igenis erzo leny.
Ezzel el is erkeztunk lenyegi mondanivalomhoz: rosszul esik,hogy mar legalabb masodszorra felejtenek ott valahol. Az elso elhagyas tortenete mar szerepelt itt korabban,ez meg most a masodik... Hadd bocsassam elore,hogy azert az meg jol esik,milyen nagy ketsegbeesessel kuzdenek ertem,es szerencsere sikerrel.
Szoval,ez alkalommal a dohai repter terminaljanak egyik padjan toltottem nehany orat az ejszaka kozepen,mire rajott az a lany,hogy otthagyott. Nagyon megkonnyebbult,mikor meglatott! Rogton fel is csapott kocos fejere (biztos aludni probalt szegeny,de szerintem nem sok sikerrel,mert itt a pad meg nekem is kenyelmetlen,es ausztral borom borsodzik a huvos legkonditol...). Ugyhogy most itt vagyunk ujra egyutt,o ivott egy forro teat,engem meg jol az asztal kozepere helyezett,nehogy megint baleset tortenjen :-) De most mar nem izgulok,szerintem megszilardult a helyem nala a "minek kell nalam lenni?" listan. Meg szep amugy,tekintettel jo gazdamra! :-) Betudtam a szetszortsagot amugy a korulmenyeknek: fura lehet neki azert ez utan a harom het utan hazaterni... el van varazsolodva.
De vegul visszaterve hozzam: en meg unatkozhatok most ki tudja,meddig a szuloi hazban?! A gazdam meg afele tart kozben hutlenul,hogy ha nem is teljesen lecserel,de szerez egy konkurenst a hazámbol... egy eselyem meg van a rostokolas elkerulesere: ez a fruska rem buszken vonul velem a fejen! Hatha megtetszem neki,es inkabb maganal tart! Ha legalabb neha megmelegedhetnek es friss levegore mehetnek a fejen,meg az se zavarna,hogy nem (csak) az en szemelyes varazsom miatt van! :-)
Nade first things first: erjunk haza.

4 megjegyzés:

  1. Második olvasásra meg is értettem, hogy nem feltétlenül a betépett jetlages posztolás demonstrálása a fenti pár sor... :) Üzenem kalap úrnak aka. Mr. Hat, hogy adja át a fruskának, hogy az élménybeszámoló összejövetelt jobban szervezze meg, mint a búcsúbulit! :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Úgy tűnik Mr. Hat jó messenger, köszönjük az élő közvetítéssel megspékelt beszámolót! A többit inkább mailben. :)

    VálaszTörlés
  4. És most már azt is tudjuk, milyen az új kalap:)

    VálaszTörlés