2013. április 22., hétfő

Megerkeztem Vietnamba

Sokat gondolkoztam rajta, hogy Vietnamot mar kihagyom, mert mar kezd elegem lenni a hosegbol, meg tulajdonkeppen DK-Azsiabol is. Kar lett volna...
Ho Chi Minh Varos elsore nagyon szeretheto, a sor itt vegre olcso es finom es a szabo 67 dollarert csinal egy oltonyt meretre.
Ahol most ulok vicces a helyi ejszakai elet. Az utca ket oldalan ulunk, mindenki az uca fele nezve tomott sorokban, mintha valami eloadas lenne. Nezni persze csak a tuloldali tomeget lehet. Nem tudom a kepen mennyire latszik, de en megprobaltam.
Meg egy erdekesseg, a koszonom vietnamiul camel, .egalabbis ugyanugy ejtik :)


4 megjegyzés:

  1. Vegre van apropoja, hogy beszurjam ezt a linket: http://panamericana.blog.hu/2013/04/02/utidivat :)

    VálaszTörlés
  2. Egy kicsit erdekesnek talalom a srac alapfelveteset. Megmondani a tutit arrol, hogy hogyan oltozkodj utazas kozben kb olyan mint megmondani a tutit arrol, hogy hogyan oltozkodj otthon. Szerintem csak azert mert valaki sokat utazik, nem fogja tudni mi az ultimate megoldas az oltozkodesre. Annak mar tobb ertelme van, hogy osszeszedje mik azok a kulturafuggo dolgok, amik otthon elfogadottak, mashol viszont illetlennek, vagy furcsanak minosulnek.
    Ennek ellenere a leirtak nagy reszevel egyetertek. Termeszetesen a farmernadrag/lenvaszon divatmajom:-) szembeallitas ami szurja a szememet. A magam reszerol az otthoni 30 fokos nyarban is a vaszonnadragot preferalom, 40 fokban meg maximum tojastfozni jo a farmer. Pont ez az oka annak, hogy a magamet haza is kuldtem Sarival.
    Egyebkent valahol a postban valamelyik temaban van egy olyan gondolat, hogy oltozz ugy mint otthon, ezzel maximalisan egyet tudok erteni es akkor maris latszik, hogy ez ahany ember annyi megoldas. Aki meg otthon izlestelenul oltozik, az utazas kozben is ugy fog.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem azert nem gondolta teljesen komolyan azt a bejegyzest, inkabb karikaturanak szanta. De a kalap, mint bohockellek, kifejezetten tetszett :)

    VálaszTörlés
  4. De jó újra ezúton is hallani felőled! Mégmégmééég :)

    VálaszTörlés