2013. május 7., kedd

Van aki semmibol sem tanul

A tegnapi nap tartogatott nehany kellemetlen fordulatot, egy reszet meg meg sem irtam. Minden nehezseg kozul az esot es a sotetet emelnem ki, azok nehezitik meg igazan a dolgot? Hogy tanultam-e belole? Nezopont kerdese. Felkeltem 6–kor, hogy hosszabb legyen a nap es rogton megallapitottam, hogy nem is baj, mert fenyegeto zivatarfelhok sorakoznak a tavoli horizonton. En meg ahelyett, hogy falnam a kilometereket amig lehet, a kiados reggeli utan beultem egy kavera es most varok, hogy lecsopogjon. Hogy megis miert, hisz en nem is kavezom reggelente? A valasz egyszeru, itt mindenki ezt csinalja es az emberek akkor a legnyitottabbak, amikor te is veluk csinalod amit altalaban szoktak. Ma mar tobbet mosolyogtak ram es beszeltek hozzam, mint egy turistasabb varosban egy nap alatt, pedig csak egy oraja jottem ki a szobambol.

4 megjegyzés:

  1. És vajon mit mondanak mosolyogva vietnamiul? "Kávézgatás helyett inkább elindulhatna, fiatalember, egész nap zuhogni fog és még a gumisok is zárva lesznek!" :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó a kompozíció:)De hogy is van ez? Van egy hideg teád egy másik pohár jéggel és egy pohár amibe csöpög a kávé?

    VálaszTörlés
  3. Csak nehogy most meg tálcának nézzék, és azon vigyék el a cumót :)

    VálaszTörlés
  4. szerintem valami olyasmit mondhattak, hogy a hülyéje venne inkább egy térképet, mert a googlemaps köszönőviszonyban sincs a valósággal.

    A kávé épp készül, erről majd írok egy külön posztot, mert a vietnámi kávé egész jó. Teát szinte mindenhez adnak itt, gondolom azért, mert a csapvíz nem iható. A harmadik pohárban a jég azért van, hogy a kávéba tehessem, ha esetleg jegeskávét szeretnék, ami gyakran megtörténik.

    Hát azt nem tudom tálcának nézték-e, de a hatalmas wifi felirat ellenére (amit szemfülesebbek még a képen is kiszúrhatnak) percekig tartott mire egyáltalán megértették, hogy wifit illetve netet szeretnék, majd közölték, hogy ja, az nincs. Pedig pont azért ültem be a helyre mert már este a szállodában is csak hivatalosan volt net.

    VálaszTörlés