2018. május 23., szerda

Mindent az ugyfelert

A kubaiak nem szeretnek koran kelni. Tok jo, en sem!
Ugye milyen egyszeruen hangzik, kar hogy nem igy mukodik. Ha el akarsz jutni egyik varosbol a masikba, akkor reggel 8 korul vesz fel az auto. (Kolektivo, de errol majd kesobb)
Kerdezem nem lehetne esetleg kesobb, ha mar egyikunk se akar koran kelni, de nem lehet. Mint megtudom ez pont miattunk turistak miatt van igy, mert koran akarunk odaerni, hogy meg megnezhessuk a varost aznap. Mondom neki hogy itt allok es allitom, hogy inkabb kialudni szeretnem magam, a kovetkezo varos jo lesz este kipihenten is. Hajthatatlan.
Egyebkent akivel targyalsz az sose a sofor hanem amolyan utas es taxiszervezo. Mondom neki jol van baratom, csinaljuk mashogy. En A-bol akarok B-be menni. Mi lenne, ha B-bol koran indulo autoba szallnek be amikor kitette a sok vidam korankelo turistat itt A-ban. Eloszor nem erti, angolja csak mersekelten mulja felul 4 napos spanyol tudasomat. Kulonben is ez mar masodikos matek pelda. Aztan megerti mit akarok. No posible!
Magyarazza, hogy ezert meg azert nem lehetseges. (A helyzet ugye vegtelenul egyszeru :) Ez nem tudja kivel beszel!) Itt ha nagyon meg akarnak gyozni rola hogy valami nem lehetseges, az azt jelenti, hogy o nem tudja megoldani, de nem akarja, hogy mast is megkerdezzek.
Vegul talaltam valakit aki bevallalta a 9es indulast es meg az arat is sikerult elfogadhatora alkudni, ami egyedul altalaban nehez. Minden rendben hat, +1 ora, nyugodt reggel.
Epp nyultam a kavespoharert 8:30-kor mikor kopogtak az ajton...
De ha ti ugy, hat en is. Kenyelmesen megreggeliztem es nem sokkal 9 utan.

1 megjegyzés:

  1. Az lett volna az igazi bosszú, ha utána velük sem mész! Bár jobban megnézve a sztoriból nem derül ki, hogy "nem sokkal 9 után" mi tortent ...

    VálaszTörlés