2013. szeptember 24., kedd

Business class dorm

Lattam en mar olyan hostelt, ahol 4-600 embert is el tudtak szallasolni, de olyat ahol egy dormban 88 agy van, meg nem. Ezt el kellett jonnom a sajat szememmel latni.


Mellesleg az infrastruktura teljesen rendben van, egesz lakajos kis doboz jutott nekem. Gondoltak szinte mindenre, talan csak arra nem, hogy van olyan idiota aki egy regi 4:3-aranyu laptoppal utazgat, mert az bizony nem fer be a parna alatt kialakitott biztonsagi rekeszbe, amit egyebkent zarni se lehet, tehat tenyleg kell a fejed ra.

Hogy mitol business class arra meg nem jottem ra. Mondjuk talalkoztam mas hkstelben olyan sraccal aki uzleti uton volt es ugy tunik a ceg csak hostelben fizeti a szallast. Megneznem otthon mit szolnanak ehhez.
Az arak azonban teljesen egyenre szabhatok, ami tetszik. Az also agy felaras, csakugy, mit az agynemu, a torolkozo vagy a reggeli. Neha csak jol jon, hogy van halozsakom.
A csaladias hostelhangulat teljesen hianyzik. A tv-szoba pl ugy nez ki mint egy repteri varo. Vajon mennyi esely van arra, hogy 87 szobarasbol egynek sem budos a laba, senki sem enekel reszegen vagy horkol hangosan?
Biztos jo moka lesz :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése