2013. szeptember 8., vasárnap

Mi mond tobbet 7000 szonal?

Minden egzotikus utazas elengedhetetlen resze, hogy az ember elkezdjen fura hulyesegekrol kozepes minosegu fotokat kesziteni, hogy ezzel szorakoztathassa a nagyerdemut. Fenykepes kulonkiadasunk kovetkezik.

Valamilyen aruhaz reklamja a metron, nyaladzo gyerekkel (van kisfius is):
 Bevasarlokozpont harfaval, indoklas nelkul:

 Puli hotel, kell ennel viccesebb? :P
2.5 millio forintnak megfelelo erteku...valami, megpedig rengeteg. Ha jol emlekszem egy NatGeos cikkre, valami cuki larvak valamilyen gombafertozes kapcsan elpusztulnak, es az eredmenye az alabbi csodalatos medicina:
Asszem ezt megmagyarazni nem tudom, csak leirni: egy szep nagy vitorlas makettje egy epitkezes kozepen allo melygarazs bejarata tetejen. De legalabb szep :)

Es vegul a batrak vacsoraja, a sarkanygyumolcs, magyar neven pitaja. A feher husu verzio finomabb, de az nem volt a peknel zoldsegesnel.

Penteken meg ettem jujubet, mas neven zsidotovisbogyot, amit kevesbe fantaziadusan kinai datolyanak is hivnak, de arrol nincs sajat kep. Ebbol nem is nagyon akartam magamnak venni, mert hejastul fogyasztjak, hamozni eleg eselytelennek tunt, es attol se lesz sokkal jobb, ha csapvizzel megmosom. Megmoshatnam asvanyvizzel persze, de annyira azert nem finom :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése